Hokksund

 

VOX FRISØR HOKKSUND Holde til i sjarmerende lokaler i Støagt. 5 i sentrum av Hokksund. Salongen i Hokksund ble etablert i 1979 av May Torill og Terje Stryken, den gang under navnet Terjes Hårsenter. Salongen har flyttet på seg noen ganger, men har holdt til i dagens lokaler siden 1995. I 2005 ble salongen medlem av Frisørkjeden Tango og og salongen har siden gått under navnet Tango Frisør Hokksund. Høsten 2015 fikk vi mulighet til å bli med i Vox Hair Concept AS og som resultat av det endres navnet på salongen til Vox Frisør Hokksund. Salongen eies i dag av May Torill og Terje Stryken og daglig leder for salongen, Nina M. Olsen

 

Salongen ligger sentralt til med gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet. Ønsker du å benytte offentlig transporter er det busstopp og togstasjon rett i nærheten av salongen.

 

Vox Frisør Hokksund har i dag 7 dyktige og engasjerte ansatte hvorav 5 frisører og 2 lærlinger og hos oss kan du få utført følgende behandlinger:

 

 

KLIPP - FARGING - LYSTONING - BLEKING - STRIPER - PERMANENT - KUR - HODEBUNNSMASSASJE -

HAIR EXTENTIONS - STYLING - BRUDEFRISERING - MAKE UP - HULL I ØRET - TRIMMING AV SKJEGG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FRISØRENE HOS VOX FRISØR HOKKSUND

MAY TORILL F. STRYKEN

grunnlegger, frisør

 

May Torill startet den første salongen sammen med sin mann Terje i 1979 og har i mange år vært daglig leder i salongen. Med sine mange år i faget er hun rå på det meste, men en av hennes spesialiteter er brudefrisering.

May Torill er stadig ivrig etter å holde seg oppdatert å lære nye ting, samtidig som hun villig vekk deler sin kunnskap og erfaring med andre og er “alles” reservemamma.

VIBEKE ARNFINRUD

frisør

 

Begynte å jobbe som lærling hos oss i 1996. Hun tok svennebrevet i 1998 og er vår ekspert på teknisk klipp og føhn.

Vibeke er en omsorgsperson som daglig deler ut gode klemmer og ikke minst, rekker ut en varm hånd.

EVELIN ALICIA KJØLBY

lærling

 

Evelin Alicia er andre års lærling og hun er svært ivrig på å tilegne seg mest mulig kunnskap for å lære seg faget. Hun er ei jente med svært høye ambisjoner.

TERJE STRYKEN

grunnlegger, frisør

 

Terje startet den første salongen sammen med sin kone May Torill i 1979.

Terje har jobbet som frisør i mange år med hovedbase i Hokksund. De siste årene har han utført mest administrative oppgaver samtidig som han forsatt vedlikeholder sine frisørkunnskaper.

JULIE HØIE

frisør

 

Hun begynte hos oss i mars i år og komme fra Stavanger. Der har hun jobbet som frisør i 4 år Før hun nå er en del av teamet vårt.

Julie er ei sosial jente som liker nye utfordringer.

TINA ELISABETH MOLDVIK

lærling

 

Vår nye lærling som akkurat har startet sin læretid hos oss.

NINA M. OLSEN

daglig leder, frisør

 

Begynte å jobbe i salongen i 2001 og har siden 2011 vært daglig leder i salongen. I 2013 kjøpte hun seg inn og ble medeier i salongen.

Nina har jobbet mye med å utdanne lærlinger. I tillegg er hun salongens fargesekspert og er også svært flink til oppsetting av hår.

CAMILLA IVERSEN

frisør

 

Camilla er i år ferdig med to års lærlingtid. Hun er alltid i godt humør og er positiv og kreativ jente.

Nostru ecation ullaco laboris consequa pariatur.

 

Eiusmod magna aliuenim veniam nostrus exercation ullamco laboris aliquis conequa duisaue reprehender in volupae velitese cillum dolore fugaulla an excpeu sint cupidsa proiden culpaue deserun mollit laborum perspcats unde omsnatus.

Copyright @ All Rights Reserved