Mjøndalen

 

VOX FRISØR MJØNDALEN Salongen flyttet for 3 år siden til Kiwisenteret som ligger rett ved hovedgaten på Mjøndalen sentrum og holder til i nye delikate lokaler. Salongen ble startet av May Torill og Terje Stryken i 1990 med 2 ansatte, men har siden vokst. I 2005 ble salongen medlem av Frisørkjeden Tango og og salongen har siden hatt navnet Tango Frisør Hokksund. Høsten 2015 fikk vi mulighet til å bli med i Vox Hair Concept AS og som resultat av det endres navnet på salongen til Vox Frisør Hokksund. Salongen eies i dag av May Torill og Terje Stryken, Signe Eidal og Anine Eriksen

 

Salongen ligger sentralt til med stor gratis pakeringsplass for senterets kunder. Ønsker du å benytte offentlig transporter er tog og buss snaue 100 meter fra salongen, bare gå over Mjøndalen Torg fra stasjonen, så er du hos oss

 

Vox Frisør Mjøndalen har i dag 9 dyktige og engasjerte ansatte hvorav 6 frisører og 2 lærlinger og hos oss kan du få utført følgende behandlinger:

 

 

KLIPP - FARGING - LYSTONING - BLEKING - STRIPER - PERMANENT - KUR - HODEBUNNSMASSASJE -

HAIR EXTENTIONS - STYLING - BRUDEFRISERING - MAKE UP - HULL I ØRET - TRIMMING AV SKJEGG

 

 

 

 

 

 

 

FRISØRENE HOS VOX FRISØR MJØNDALEN

SIGNE EIDAL

daglig leder, frisør

 

Signe begynte som ryddepike i Hokksund i 1987 og forsatte som lærling i 1988 på Solbergelva. I 1990 fikk hun fagbrevet og da salongen i Mjøndalen åpnet ble hun ansatt som daglig leder.

I 2013 ble hun medeier i salongen.

Signe elsker jobben og øser ut med sin delaktighet og sitt engasjement

og er alle ansatte sin “mor”.

ANNMARI LYSGÅRD

frisør

 

AnnMari begynte som lærling hos oss i 2007 og etter å ha avlagt fagprøve har hun fortsatt å jobbe hos oss som frisør.

Hun er vår ansvarlige for “Hair Talk” extention.

I tillegg til hårtrender er hun opptatt av sminke og kroppspynt.

KAJA JASSEM

lærling

 

Kaja er lærling her hos oss. Hun er ei positiv og blid jente, som brenner for faget og som elsker å eksperimentere med farger.

ANINE ERIKSEN

opplæringsansvarlig, frisør

 

Etter en utplasseringsplass i 1997, begynte Anine å jobbe som ryddepike etterskolen og i helger. Hun begynte som lærling i 2000 og fagbrev i 2002.

Anine har jobbet med å hjelp lærlinger og trening, kurs og opplæring siden 2003 .

Hun ble medeier i 2013 og lidensakpen er hår og sminke.

ISELIN FRIDHEIM ROLFSRUD

frisør

 

Iselin begynte som lærling hos oss i 2013 og er som nyutdannet frisør i stadig utvikling. Iselin er kjempeglad i faget og liker utfordringer.

MAJA GRANLY

lærling

 

Maja er en dyktig lærling som elsker frisørfaget. Hun liker å eksperimentere på farge og klipp og er veldig opptatt av moter og trender.

LINDA SKINSTAD

frisør

 

Linda tok fagbrev i 1997 og begynte å jobbe hos oss i 2001. Hun er blid og sprudlende jente som har lang erfaring og fikser det meste.

EMILY WILLIAMSON

frisør

 

Emily startet hos oss som lærling i 2015 og tok svennebrevet i september 2017. En av Emilys spesialiteter er langt hårs farger med forskjellige teknikker og striper. I tillleg elsker hun å holde på med make up.

Nostru ecation ullaco laboris consequa pariatur.

 

Eiusmod magna aliuenim veniam nostrus exercation ullamco laboris aliquis conequa duisaue reprehender in volupae velitese cillum dolore fugaulla an excpeu sint cupidsa proiden culpaue deserun mollit laborum perspcats unde omsnatus.

Copyright @ All Rights Reserved