Hokksund

VOX FRISØR HOKKSUND Holde til i sjarmerende lokaler i Støagt. 5 i sentrum av Hokksund.  Salongen i Hokksund ble etablert i 1979 av May Torill og Terje Stryken, den gang under navnet Terjes Hårsenter.  Salongen har flyttet på seg noen  ganger, men har holdt til i dagens lokaler siden  1995. I 2005 ble salongen medlem av Frisørkjeden Tango og og salongen har siden gått under navnet Tango Frisør Hokksund.  Høsten 2015  fikk vi mulighet til å bli med i Vox Hair Concept  AS og som resultat av det endres navnet på  salongen til Vox Frisør Hokksund. Salongen eies i dag av May Torill og Terje Stryken og daglig leder for salongen, Nina M. Olsen


Salongen ligger sentralt til med gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet.  Ønsker du å benytte offentlig transporter  er det busstopp og togstasjon rett i nærheten av salongen.


Vox Frisør Hokksund har i dag 7  dyktige og  engasjerte ansatte hvorav 5 frisører og 2 lærlinger  og hos oss kan du få utført følgende behandlinger:KLIPP  - FARGING - LYSTONING - BLEKING - STRIPER - PERMANENT -  KUR - HODEBUNNSMASSASJE -

HAIR EXTENTIONS - STYLING -  BRUDEFRISERING - MAKE UP - HULL I ØRET - TRIMMING AV SKJEGG


FRISØRENE HOS VOX FRISØR   HOKKSUND

 

MAY TORILL F. STRYKEN

grunnlegger, frisør


May Torill startet den første salongen sammen med sin mann Terje i 1979 og har i mange år vært daglig leder i salongen. Med sine mange år i faget er hun rå på det meste, men en av hennes spesialiteter er brudefrisering.

May Torill er stadig ivrig etter å holde seg oppdatert å lære nye ting, samtidig som hun villig vekk deler sin kunnskap og erfaring med andre og er “alles” reservemamma.

VIBEKE ARNFINRUD

frisør


Begynte å jobbe som lærling hos oss i 1996. Hun tok svennebrevet i 1998 og er vår ekspert på teknisk klipp og føhn.

Vibeke er en omsorgsperson som daglig deler ut gode klemmer og ikke minst, rekker ut en varm hånd.


TERJE STRYKEN

grunnlegger, frisør


Terje  startet den første salongen sammen med sin kone May Torill i 1979. 

Terje har jobbet som frisør i mange år med hovedbase i Hokksund.  De siste årene har  han utført mest administrative oppgaver samtidig som han forsatt vedlikeholder sine frisørkunnskaper.

TINA ELISABETH MOLDVIK

frisør


NINA M. OLSEN

daglig leder, frisør


Begynte å jobbe i salongen i 2001 og har siden 2011 vært daglig leder i salongen. I 2013 kjøpte hun seg inn og ble medeier i salongen.

Nina har jobbet mye med å utdanne lærlinger. I tillegg er hun salongens fargesekspert og er også svært flink til oppsetting av hår.

Nostru ecation ullaco laboris consequa pariatur.


Eiusmod magna aliuenim veniam nostrus exercation ullamco laboris aliquis conequa duisaue reprehender in volupae velitese cillum dolore fugaulla an excpeu sint cupidsa proiden culpaue deserun mollit laborum perspcats unde omsnatus.