Mjøndalen

VOX FRISØR MJØNDALEN Salongen flyttet for 3 år siden til  Kiwisenteret som ligger  rett ved hovedgaten på Mjøndalen sentrum og holder til i nye delikate lokaler. Salongen ble startet av May Torill og Terje Stryken i 1990  med 2 ansatte, men har siden vokst. I 2005 ble salongen medlem av Frisørkjeden Tango og og salongen har siden hatt navnet Tango Frisør Hokksund.  Høsten 2015  fikk vi mulighet til å bli med i Vox Hair Concept  AS og som resultat av det endres navnet på  salongen til Vox Frisør Hokksund. Salongen eies i dag av May Torill og Terje Stryken,  Signe Eidal og Anine Eriksen


Salongen ligger sentralt til med stor gratis pakeringsplass for senterets kunder.  Ønsker du å benytte offentlig transporter  er tog og buss snaue 100 meter fra salongen, bare gå over Mjøndalen Torg fra  stasjonen, så er du hos oss


Vox Frisør Mjøndalen har i dag 9  dyktige og  engasjerte ansatte hvorav 6 frisører og 2 lærlinger  og hos oss kan du få utført følgende behandlinger:KLIPP  - FARGING - LYSTONING - BLEKING - STRIPER - PERMANENT -  KUR - HODEBUNNSMASSASJE -

HAIR EXTENTIONS - STYLING -  BRUDEFRISERING - MAKE UP - HULL I ØRET - TRIMMING AV SKJEGG

FRISØRENE HOS VOX FRISØR   MJØNDALEN

SIGNE EIDAL

daglig leder, frisør


Signe begynte som ryddepike i Hokksund i 1987 og forsatte som lærling i 1988 på Solbergelva. I 1990 fikk hun fagbrevet og da salongen i Mjøndalen åpnet ble hun ansatt som daglig leder.

I 2013 ble hun medeier i salongen.

Signe elsker jobben og øser ut med sin delaktighet og sitt engasjement

og er alle ansatte sin “mor”.

ANNMARI LYSGÅRD

frisør


AnnMari begynte som lærling hos oss i 2007 og etter å ha avlagt fagprøve har hun fortsatt å jobbe hos oss som frisør.

Hun er vår ansvarlige for “Hair Talk” extention.

I tillegg til hårtrender er hun opptatt av sminke og kroppspynt.

KAJA JASSEM

frisør


Kaja er ei positiv og blid jente, som brenner for faget og som elsker å eksperimentere med farger.


ANINE ERIKSEN

opplæringsansvarlig, frisør


Etter en utplasseringsplass i 1997, begynte Anine å jobbe som ryddepike etterskolen og i helger. Hun begynte som lærling i 2000 og fagbrev i 2002.

Anine har jobbet med å hjelp lærlinger og trening, kurs og opplæring siden 2003 .

Hun ble medeier i 2013 og lidensakpen er hår og sminke.

ISELIN FRIDHEIM ROLFSRUD

frisør


Iselin begynte som lærling hos oss i 2013 og er som nyutdannet frisør i stadig utvikling. Iselin er kjempeglad i faget og liker utfordringer.

LINDA SKINSTAD

frisør


Linda tok fagbrev i 1997 og begynte å jobbe hos oss i 2001. Hun er blid og sprudlende jente som har lang erfaring og fikser det meste.

EMILY WILLIAMSON

frisør


Emily startet hos oss som lærling i 2015 og tok svennebrevet i september 2017. En av Emilys spesialiteter er langt hårs farger med forskjellige teknikker og striper. I tillleg elsker hun å holde på med make up.

Nostru ecation ullaco laboris consequa pariatur.


Eiusmod magna aliuenim veniam nostrus exercation ullamco laboris aliquis conequa duisaue reprehender in volupae velitese cillum dolore fugaulla an excpeu sint cupidsa proiden culpaue deserun mollit laborum perspcats unde omsnatus.