OM OSS

SLIK STARTET DET I Hokksund åpnet May Torill og Terje Stryken dørene til sin første salong 23. august 1979. Salongen gikk den gangen under navnet Terjes Hårsenter. Lokalene ble pusset opp etter alle kunstens regeler og i 1979 betydde det at man gjorde alt selv. I starten hadde de en frisørsvenn og en lærling som jobbet i salongen sammen med dem. Se bilde fra starten...

I 1989 flyttet salongen til Brugata. Også denne gangen ble det selvfølgelig pusset opp og flere ansatte kom på plass. I Brugata holdt de til i 6 år før de flyttet til Rimisenteret i 1995 og endte opp i de  gamle lokalene til Hokksund Møbler, hvor de fremdeles holder til.


May Torill og Terje hadde i samme periode flere jern i ilden og i 1985 åpnet de nok en salong, denne gang  på Solbergelva. I 1990 åpnet de salong i Mjøndalen og de tre salongenen har i dag tilsammen 22 ansatte og flere av de ansatte er de siste årene kommet inn på eiersiden i salongene. For 11 år siden ble salongene medlem av Frisørkjeden Tango Norge og salongene skiftet navn til Tango Frisør før de nå heter Vox Frisør.


May Torill og Terje har alltid likt og vært opptatt av opplæring og hvert år ansettes 3 nye lærlinger. Det betyr at de siden oppstarten har lært opp over 60 nye frisører og de fleste frisørene som jobber hos oss i dag er tidligere lærlinger. Våre dyktige og engasjerte frisører utfører de meste innen hår og hårpleie.
KLIPP  - FARGING - LYSTONING - BLEKING - STRIPER - PERMANENT -  KUR - HODEBUNNSMASSASJE -

HAIR EXTENTIONS - STYLING -  BRUDEFRISERING - MAKE UP - HULL I ØRET - TRIMMING AV SKJEGG.SALONGENE


Nostru ecation ullaco laboris consequa pariatur.


Eiusmod magna aliuenim veniam nostrus exercation ullamco laboris aliquis conequa duisaue reprehender in volupae velitese cillum dolore fugaulla an excpeu sint cupidsa proiden culpaue deserun mollit laborum perspcats unde omsnatus.