Solbergelva

VOX FRISØR SOLBERGELVA holder til lett tilgjengelig på Solbergsenteret. Salongen ble startet av May Torill og Terje Stryken i 1985 hvor de delte på jobben som daglig leder og hadde 2 ansatte. I 2005 ble salongen medlem av Tangokjeden og har siden hatt navnet Tango Frisør Solbergelva. 

Høsten 2015  fikk vi mulighet til å bli med i Vox Hair Concept  AS og som resultat av det endres navnet på  salongen til Vox Frisør Solbergelva. Salongen eies i dag av May Torill og Terje Stryken,  Hilde Storm-Olsen og Lise Lotte S. Næsset.


Salongen ligger i hjerte av Solbergelva inne på Solbergsenteret, vis a vis Killingrud skole. Senteret har stor gratis pakeringsplass og ønsker du å benytte offentlig transporter, er det busstopp rett utenfor senterets parkeringsplass..


Vox Frisør Solbergelva har i dag 5  dyktige og  engasjerte frisører!


Hos oss kan du få utført følgende behandlinger:


KLIPP  - FARGING - LYSTONING - BLEKING - STRIPER - PERMANENT -  KUR - HODEBUNNSMASSASJE

HAIR EXTENTIONS - STYLING -  BRUDEFRISERING - MAKE UP - HULL I ØRET - TRIMMING AV SKJEGG

VOKSING AV BRYN OG OVERLEPPE


FRISØRENE HOS VOX FRISØR   SOLBERGELVA


HILDE STORM-OLSEN

daglig leder, frisør


Hilde begynte som ryddepike i Mjøndalen i 1996. Siden gikk hun lærlingtiden både i salongen på Mjøndalen og Hokksund. Fagbrevet tok hun i 1999.

I 2001 begynte hun på Solbergelva og i 2013 ble hun daglig leder og medeier i salongen.

Hilde er ekspert på farge og har langthårsklipp som spesialfelt i tillegg til at hun elsker oppsetting/festfrisyrer.

LISE LOTTE S. NÆSSET

frisør, it ansvarlig


Lise Lotte startet som ryddepike i Hokksund i 2006 og startet som lærling året etter. Fagbrevet tok hun i 2009. I 2013 ble hun medeier samtidig som hun begynte å jobbe i salongenpå Solbergelva.

Hun har moteklipp som spesialfelt, både herre og dame. Lise Lotte er også rå på ulike bob-frisyrer og knallflink på farge. Hun er også salongens “Hair Talk” extention ekspert.

MARISA A. GUNDEGJERDE

frisør


Marisa tok fagbrevet i 2002 og begynte å jobbe som ekstrahjelp både i salogen på Mjøndalen og Solbergelva i 2012 og gikk så over til å bli ansatt på full tid.

Hun er en engasjert frisør som elsker Hair Talk extention, men er også knallgod på rufsete moteklipp på både dame og herre.

Nostru ecation ullaco laboris consequa pariatur.


Eiusmod magna aliuenim veniam nostrus exercation ullamco laboris aliquis conequa duisaue reprehender in volupae velitese cillum dolore fugaulla an excpeu sint cupidsa proiden culpaue deserun mollit laborum perspcats unde omsnatus.